Şizofreni Dernekleri Federasyonu

21 Mayıs 2022' de buluşalım mı?

 



Mavi At Kafe Kültür ve Yaşam Ortamı 2009 yılında Ankara'da Beşevler'de açılmıştır. Şizofreni tedavisi gören bireylerin çalıştığı kafenin özel bir öyküsü vardır. Kafe özgürlük ve sorumluluk bağlamında bireylerin hayatına dokunmakta ve hayatlarını dönüştürmektedir. Aynı zamanda toplumda hastalık ile ilgili varolan önyargılarla,  ayrımcı tutumlarla mücadele etmektedir. Mavi At hep koşsun isteği ile etkinlikler gerçekleştirmektedir. 

Murat Gülbeyaz 'ı dinleyelim, Mavi At' a gidelim  ve eski dostlarla  özlem giderelim,  kafenin öyküsünü öğrenelim, kitap kokusunu duyalım, birlikte şarkılar söyleyelim diyorsanız  21 Mayıs Cumartesi gününe özel  sürpriz bir menü   hazırladığımızı bilmenizi isteriz. Etkinliğimiz için kafemaviat@gmail.com adresinden rezervasyon yaptırırsanız bu güzel  dinletide , anlamlı buluşmada yeriniz hazır olur. Katılım sınırlı sayıda olacaktır. Etkinlik kişi başı 25 TL' dir. 

Mavi At Kafe Kültür ve Yaşam Ortamı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Volga Volga Film Gösterimi

 Merhaba,  4 Ağustos Cuma akşamı saat 19:00'de Mavi At Kafe'de film gösterimi var. Bekliyoruz. Katılım için lütfen şu linki doldurun...